Welkom...

...op de site van Lars op ’t Hof Modelbouw. Op deze site presenteer ik een aantal door mij gebouwde modelbanen en modules. Een aantal van deze modelbanen zijn privé projecten, maar de meeste banen heb ik in opdracht van anderen (af)gebouwd.

Een modelbaan moet voor mij in alle details de werkelijkheid zo dicht mogelijk benaderen. De trein als onderdeel van het landschap. Als voorbeeld heb ik het werk van de Duitse modelbouwer Josef Brandl, waar ik natuurlijk wel mijn eigen draai aan heb gegeven.

De bouw van een modelbaan is vaak een lang traject, wat lang niet altijd tot een goed einde komt. Vaak blijft de bouw steken bij de vorming van het landschap. Het landschap maakt of breekt de modelbaan. Mijn voornaamste expertise is de aanleg van modellandschappen en ik help u dan ook graag om uw modelbaan droom te verwezenlijken.

Ook voor de complete bouw van een modelbaan ben ik uw juiste partner. Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden, op basis waarvan ik dan een totaalplan uitwerk. De baan zelf wordt in mijn atelier gebouwd. Modulair, zodat de baan uiteindelijk veilig getransporteerd en opgebouwd kan worden bij u thuis.

In 2018 ben ik begonnen met het leveren van Scenery producten voor de modelbaan. Het assortiment omvat grasvezels, graspollen, struiken en diverse grasmatten.

Vragen over de bouw van een modelbaan of het aanleggen van een landschap na het bekijken van de website? Stel ze gerust middels dit contactformulier.